Workshop

Workshop ouder en kind Poppenhuis koffertje maken

 

Unieke workshop. Deze workshop wordt nergens anders gegeven dan bij Toffekoffer.

 

Speciaal voor moeders/oma’s en hun (klein) dochter/zoon

 

Kom samen in een middag een poppenhuis koffertje maken.

 

Wat gaan jullie doen:

Samen werken jullie aan 1 poppenhuis koffertje.

In een kinderkoffertje maak je een draagbaar mini poppenhuisje.

 

Jullie kiezen je eigen meubels. Dit zijn bouwpakketjes die vooraf met een houtlaser zijn gemaakt. Deze meubels plak je met houtlijm in elkaar.

Hier moet je een beetje geduld voor hebben, want het moet daarna even drogen.

 

Ondertussen heb je dan de tijd om je koffer mooi te versieren. Kies je behangetje uit, maak een leuke vlaggenlijn, en kies alvast je dekbedje en vloerkleed. (dekbedje en vloerkleed zijn kant en klaar)

 

Uiteraard mag je je eigen gemaakte meubels een kleurtje geven. Er is keuze uit diverse kleuren. Deze verf droogt binnen enkele minuten.

 

En bij een poppenhuisje hoort natuurlijk ook een speelpoppetje. Jullie krijgen beiden een houten speelpoppetje die je kan beschilderen zoals jij wil. Laat je fantasie gaan, en maak je mooiste creatie.

 

Alles af? Dan is het tijd om je koffer in te richten en een aantal leuke accessoires toe te voegen. Er is keuze uit diverse leuke spulletjes.

 

Aan het einde van de middag ga je naar huis met een leuke speelkoffer die jullie samen hebben gemaakt. En reken maar dat je er trots op bent en vaak mee zal gaan spelen!

 

 

Wat neem je mee naar huis:

 Een kinderkoffertje van 25 cm (bepaal zelf vooraf je kleur)

 3 poppenhuis meubels ( meer mogelijk tegen een meerprijs van €5)

 Een behangetje, dekbedje en vloerkleedje voor in het poppenhuisje

 Accessoires

 2 speelpoppetjes

 

Tijdens de workshop is er koffie/thee en ranja met wat lekkers voor jullie.

Om de workshop met de huidige RIVM richtlijnen mogelijk te maken werkt iedere ouder en kind aan een eigen tafel. We houden 1,5 meter afstand tot elkaar en komen niet als we ons niet goed voelen.

Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

** Saar en ik hebben een hele leuke middag gehad samen en beide genoten van het fröbelen! Ik was me ook totaal niet bewust van de tijd, het vloog voorbij! Ook voor Saar, ze bleef geboeid en met de afwisseling van even een kleur verf uitzoeken, een dekbedje uitzoeken, de accessoires uitzoeken, was voor haar helemaal goed .

(mama en Saar, 5 jaar)

 

** Wij vonden de workshop heel leuk! Lise speelt graag met haar eigen koffer en is er heel trots op.  Je was erg behulpzaam, dat vond ik prettig want ik ben zelf niet zo creatief.  Maar met hulp van jou en je dochter is het goed gekomen! (mama en Lise, 4 jaar)

 

Ik hoop je enthousiast te hebben gemaakt voor deze unieke workshop.

5 Artikel gefunden

1 - 5 von 5 Artikel(n)