Creatief bezig zijn is mijn passie.

Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs, en als moeder van 3 vind ik het erg belangrijk dat leerzaam en leuk gecombineerd wordt. En dat is nu precies wat ik met ToffeKoffer wil bereiken. Want naast dat het speelgoed dat ik creëer leuk is, is het ook nog eens super leerzaam en ondersteund het je kindje op verschillende gebieden bij de ontwikkeling.

Mijn naam is Marjolein, 34 jaar, en samen met Peter en 3 prachtige kinderen wonen wij in de Achterhoek.

 

Vanuit mijn passie voor handwerken en poppenhuizen is ToffeKoffer ontstaan. Wat is begonnen met een meeneem poppenhuis koffertje is ondertussen al uitgebreid met Thema koffers en andere leuke koffers. zo hebben wij ook tandenfee koffertjes en dokters koffers of piraten koffers in het assortiment. En voor de meiden, zijn unicorn en regenbogen momenteel onmisbaar. 

De koffertjes zijn perfect als Cadeau. Maak het helemaal persoonlijk met de naam van het kindje op de voorkant van de koffer. Hierdoor zijn de koffers ook zeer geschikt om cadeau te doen bij de geboorte van een baby. Een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Heeft u zelf een leuk idee voor de invulling van een koffer? ik denk graag mee. samen komen we tot de meest prachtige creaties.

Al jaren droom ik van een eigen bedrijfje, en in januari 2020 heb ik dit dan ook werkelijkheid kunnen maken. Ik ben een paar uurtjes in de week minder gaan werken, zodat ik tijd kan maken voor ToffeKoffer.

Met veel liefde werk ik aan Toffekoffer. Ik hoop dan ook veel kindjes blij te mogen maken met mijn prachtige producten.