Miniatuur kinderkamer

Wouw, dit is zo uniek!

Het is niet alleen onwijs tof om mee te spelen, maar ook nog eens een blijvende en tastbare herinnering voor later.

 

Toffekoffer maakt jouw kinderkamer na in een koffertje.

Aan de hand van foto’s die u toestuurt maakt Toffekoffer een aantal herkenbare items uit het kamertje (zo goed als) identiek na.  Denk bijvoorbeeld aan het leuke peuterbedje, of de commode die al jaren in de familie is. Het geboorte schildrijtje aan de wand tot aan het favoriete speelgoedstuk van het kindje.  De kleuren op de muur, het behangetje of vloerkleed. Zo veel mogelijk herkenbare items komen terug in de koffer.

 

De meubels en accessoires zullen worden gemaakte met een houtlaser en/of 3D printer. Ik vind het belangrijk dat er ook echt gespeeld kan worden met het koffertje. Hiermee zal ik dus altijd rekening houden tijdens het ontwerpen en samenstellen van de koffer.

 

En, om het helemaal compleet te maken, krijgt u er ook een poppetje bij. Het is zelfs mogelijk om het poppetje te personaliseren. Dan lijkt het poppetje ook nog eens echt op het kindje zelf.

 

Dit is een uniek concept! Van deze koffer vind je geen tweede.

Dus bent u super trots op uw kinderkamer, en wilt u die voor altijd vastleggen? Dan heeft Toffekoffer de meeste leuke manier bedacht.

Il y a 1 produit.

Affichage 1-1 de 1 article(s)