Origineel  Gepersonaliseerd  Uniek

Op zoek naar een leuk cadeau, iets origineels, unieks en ook nog eens super hip! Dan kijk je bij Toffekoffer je ogen uit. 

U vind in ons assortiment:

Poppenhuiskoffertjes               Poppenhuizen

poppenhuis meubeltjes            Speelpoppetjes

Wij maken poppenhuis koffertjes. Dit is een kinderkoffertje gevuld met een mini poppenhuisje to go. 

De koffers worden met de hand gemaakt!

Het koffertje is makkelijk mee te nemen. Ideaal voor op vakantie, tijdens een lange reis met de auto of vliegtuig, mee naar opa en oma, of tijdens je bezoek aan een restaurant. Je kindje kan lekker spelen, terwijl jullie de dag doornemen en op het eten wachten.

Uiteraard kan er thuis ook mee gespeeld worden. Even uitgespeeld, berg al je spulletjes simpel weer op in het koffertje.   

------------------------------------------------

Toffekoffer biedt de mogelijkheid om je eigen poppenhuis koffertje samen te stellen. Dit is wereldwijd een uniek concept.

Doorloop heel simpel alle stappen en selecteer je favoriete items. Kies een kleur koffer, behang, meubeltjes enzovoorts. En op de voorkant van de koffer komt de naam van het kindje te staan. Een uniek en gepersonaliseerd poppenhuis koffertje.

Levertijd: 3 - 4 weken

------------------------------------------------

 

Kies je liever voor gemak?  Geen probleem, wij hebben ook kant en klare koffers in het assortiment. Alleen de naam van het kindje ontbreekt nog op de voorkant.

Snelle levering: binnen 1 week

----------------------------------------------------------------------

Poppenhuizen en inrichting

Toffekoffer beschikt over een eigen assortiment poppenhuizen en poppenhuis meubeltjes.

2.jpg